Warning: session_start(): open(/home/admin/domains/tmp/sess_hoh3ckmq1dpd10c795gpbqjqm4, O_RDWR) failed: No space left on device (28) in /home/admin/domains/stitchcms.nl/public_html/inc/getvars.php on line 11 Dag 3 | Automatisering FM-processen | 3-daagse Masterclass FM en technologie

Dag 3 - Automatisering FM-processen

Datum: 1 november 2018
Locatie: ISS Facility Services

Leer welke (enorme) impact technologie heeft op de manier waarop mensen en organisaties functioneren en samenwerken. Mark de Graaf zal tijdens zijn sessie De toekomst is wat wij ervan maken uitleggen waarom het belangrijk is om technologische veranderingen te omarmen. Tijdens de praktijkcase Hoe creëer je meerwaarde met technologie? laten Daan de Geus en Geert Huisman, vanuit hun partnerschap tussen Enexis en ISS, zien hoe technologie een middel kan zijn om tot meerwaarde voor de eindgebruiker en de organisatie te komen.

De toekomst is wat wij ervan maken

Mark de Graaf | Lector Interaction Design bij Fontys Hogeschool

De wereld verandert in een duizelingwekkend tempo, en het blijft maar sneller gaan. Vooral technologische veranderingen hebben een enorme impact op hoe de manier waarop mensen en organisaties functioneren en samenwerken. Welk aantrekkelijke mogelijkheden bieden deze veranderingen? Welke bedreigingen brengen ze met zich mee? En waarom is het, voor zowel organisaties als mensen die daar werken, goed deze veranderingen - wel met een kritische geest! - te omarmen? De Graaf besteedt in zijn presentatie onder meer aandacht aan twee actuele onderwerpen: de quantified self (de trend om met behulp van technologie zelf data te verzamelen van bijvoorbeeld je lichaam, je mentale gesteldheid e.d.) en het empatische gebouw.


Praktijkcase ISS en Enexis:

Hoe creëer je meerwaarde met technologie?

Daan de Geus | Innovation Manager bij ISS
Geert Huisman | Specialist Beleid & Innovatie Vastgoed & Huisvesting bij Enexis B.V.

Deze prakijkcase is ontstaan uit het partnerschap tussen Enexis en ISS. Hierbij is het standpunt dat de toepassing van technologie binnen de werkomgeving geen doel op zich moet zijn maar een middel om tot meerwaarde voor de eindgebruiker en de organisatie te komen.

In het kader hiervan starten Enexis en ISS een experiment waarmee zij verschillende knelpunten binnen de werkomgeving willen adresseren. Dit realiseren zij door op unieke wijze een combinatie te maken van drie state-of-the-art methodieken in de markt:

  • intelligente gebouwen
  • service Design; het herontwerpen van de dienstverlening vanuit het perspectief van de eindgebruiker
  • het (realtime) meten van gebruikerstevredenheid.

Tijdens deze praktijkcase worden de eerste inzichten gedeeld die zijn voortgekomen uit bovenstaande samenwerking. De sprekers nemen de groep mee in het traject dat is afgelegd en gaan dieper in op de verschillende aspecten en delen de opgedane ervaringen.

Sprekers

 

Mark de Graaf
Lector Interaction Design
bij Fontys Hogeschool
Meer informatieDaan de Geus
Innovation Manager bij ISS
Meer informatie

Geert Huisman
Specialist Beleid & Innovatie
Vastgoed & Huisvesting
bij Enexis B.V.
Meer informatie

Waarom u het niet mag missen:

  • De nieuwste inzichten
  • Inspirerende oplossingen
  • Best practices
  • Uitdagende opdrachten

Verken samen met experts de trends, toepassingen en kansen die technologie u als facility-professional biedt.

Vakmedianet gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie over het gebruik van cookies.
Warning: Unknown: open(/home/admin/domains/tmp/sess_hoh3ckmq1dpd10c795gpbqjqm4, O_RDWR) failed: No space left on device (28) in Unknown on line 0 Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/home/admin/domains/tmp) in Unknown on line 0