Sessies

Plenaire sessie
13:15 - 13:30

Opening

Opening

Rick Steinmann

Rick Steinmann is partner bij Hospitality Group. Zijn primaire aandachtsgebied is het ontwikkelen, implementeren en vooral ook borgen van huisvestings- en gebruiksconcepten voor kantoren, onderwijs- en zorginstellingen.

Plenaire sessie
13:30 - 14:15

De toekomst is wat wij ervan maken

De wereld verandert in een duizelingwekkend tempo, en het blijft maar sneller gaan. Vooral technologische veranderingen hebben een enorme impact op hoe de manier waarop mensen en organisaties functioneren en samenwerken. Welk aantrekkelijke mogelijkheden bieden deze veranderingen? Welke bedreigingen brengen ze met zich mee? En waarom is het, voor zowel organisaties als mensen die daar werken, goed deze veranderingen - wel met een kritische geest! - te omarmen?

De Graaf besteedt in zijn presentatie onder meer aandacht aan twee actuele onderwerpen: de quantified self (de trend om met behulp van technologie zelf data te verzamelen van bijvoorbeeld je lichaam, je mentale gesteldheid e.d.) en het empatische gebouw (bouwkundige vernieuwingen die, door middel van slimme technologie, gezond en duurzaam gedrag stimuleren).

Mark de Graaf

Lector Interaction Design Fontys. Mede-oprichter van de opleiding Industrial Design, die studenten in een uniek onderwijsconcept in staat stelde het beste uit hun individuele talenten te halen. Focus ligt op de verbinding tussen de mens en hoog-technologische, complexe systemen.

Dit leert u:

  • Welke tech-ontwikkelingen zijn er?
  • Welke technologieën kunnen u verder helpen?
  • Wat zijn de opgedane learnings?
  • Hoe past u de opgedane kennis toe?

Leer welke ervaringen o.a. Wageningen Universiteit, Gemeente Utrecht, Pharma Partners hebben opgedaan.

Plus: maak kennis met diverse robots

Bekijk hier het programma

Vakmedianet gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie over het gebruik van cookies.