Sessies

Plenaire sessie
Do 20 Sep
13:15 - 13:30

Opening

Opening

Rick Steinmann

Rick Steinmann is partner bij Hospitality Group. Zijn primaire aandachtsgebied is het ontwikkelen, implementeren en vooral ook borgen van huisvestings- en gebruiksconcepten voor kantoren, onderwijs- en zorginstellingen.

Plenaire sessie
Do 20 Sep
13:30 - 14:15

Plenaire lezing Jorus Everaerd

Niemand kan de toekomst voorspellen. Maar als je orde schept in de wirwar aan technologische ontwikkelingen om ons heen, wordt de richting opeens super duidelijk”. Techwatcher Jorus Everaerd leert je sneller te denken dan je concurrent, enthousiasmeert en roept op tot actie.

Jorus Everaerd

"Niemand kan de toekomst voorspellen. Maar als je lijn schept in de wirwar aan technologische ontwikkelingen om ons heen, wordt de richting opeens super duidelijk”. Techwatcher Jorus Everaerd leert je sneller te denken dan je concurrent, enthousiasmeert en roept op tot actie. Na een carrière bij grote corporates en als founder van een succesvolle start-up in huisautomatisering, besloot Jorus te gaan studeren aan het prestigieuze Singularity University in Silicon Valley. Nu deelt hij zijn kennis in een helder en inspirerend verhaal. Ideaal voor bedrijven die met verandering te maken hebben.

Vakmedianet gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie over het gebruik van cookies.