Warning: session_start(): open(/home/admin/domains/tmp/sess_j38aa53jmp5q630dgn84kaf7a0, O_RDWR) failed: No space left on device (28) in /home/admin/domains/stitchcms.nl/public_html/inc/getvars.php on line 11 Sprekers | 3-daagse Masterclass FM en technologie

Sprekers

Colin Cleeren

Colin Cleeren

Colin Cleeren studeerde facility management en organisatiewetenschappen. Na ruim tien jaar actief te zijn geweest als consultant en manager op het vlak van organisatieverandering, facility management, duurzaamheid en Het Nieuwe Werken, besloot hij in 2015 het vitaliteitsbureau VitalFacts te starten. VitalFacts helpt organisaties om meer energieke en meer productieve medewerkers te krijgen door aandacht te hebben voor vitaliteit in de meeste brede zin van het woord. Door een slimme combinatie van de nieuwste technologie, advies en coaching heeft de organisatie meer energie, tevredenheid en minder ziekteverzuim bij haar klanten gerealiseerd. Opdrachtgevers zijn onder andere Pink Roccade, Rabobank, Gemeente Arnhem en Achmea

 
Daan de Geus

Daan de Geus

Als Innovatie Manager bij ISS haalt Daan, met zijn achtergrond in bedrijfskunde en innovatie management, zijn inspiratie vooral van buiten de REFM markt. Zo zoekt hij veelal de verbinding met de tech- en startupwereld, en past hij de ideeën en methodieken die hieruit voortkomen toe binnen de werkomgeving. Zijn voornaamste focus ligt hierbij op design thinking, business model innovatie, en corporate-startup samenwerkingen.

 
Geert Huisman

Geert Huisman

Geert Huisman heeft aan de basis gestaan van de opzet en inrichting van het vastgoed- en huisvestingsmanagement van Enexis en haar rechtsvoorgangers zoals Essent. Hij heeft langjarige ervaring in het vertalen van de bedrijfsstrategie in passende huisvestingsstrategie en de doorvertaling hiervan in huisvestingsbeleid en -projecten. Onderdeel daarvan is de innovatie van de werkomgeving. Met de behoefte van de eindgebruiker en de organisatie als uitgangspunt worden binnen Enexis passende (en verassende) huisvestingsoplossingen gerealiseerd waarbij thema's als betaalbaar, mensgericht, duurzaam en slim huisvesten leidende principes zijn.

 
Jorus Everaerd

Jorus Everaerd

"Niemand kan de toekomst voorspellen. Maar als je lijn schept in de wirwar aan technologische ontwikkelingen om ons heen, wordt de richting opeens super duidelijk”. Techwatcher Jorus Everaerd leert je sneller te denken dan je concurrent, enthousiasmeert en roept op tot actie. Na een carrière bij grote corporates en als founder van een succesvolle start-up in huisautomatisering, besloot Jorus te gaan studeren aan het prestigieuze Singularity University in Silicon Valley. Nu deelt hij zijn kennis in een helder en inspirerend verhaal. Ideaal voor bedrijven die met verandering te maken hebben.

 
Mark de Graaf

Mark de Graaf

Mark de Graaf is lector Interaction Design bij Fontys Hogeschool. Hij is opgeleid als natuurkundige en daarna via de lucht- en ruimtevaart in de universitaire onderwijsvernieuwing terechtgekomen. Hij is mede-oprichter van de opleiding Industrial Design, die studenten in een uniek onderwijsconcept in staat stelde het beste uit hun individuele talenten te halen. Hier ging zijn onderzoek zich ook steeds meer richten op de verbinding tussen de mens en hoog-technologische, complexe systemen.

 
Mathijs Schaft

Mathijs Schaft

Vanuit de Hotelschool Amsterdam, de opleiding HBO Facilitair Management gestudeerd in Diemen. Daar op volgend nog een Master of Science Degree gehaald in Facility Management in Wageningen. Ik werk altijd vanuit een Hospitality/ Horeca gedachte binnen facility management. Bij Andersen en Deloitte ben ik gestart in de facilitaire wereld als inkoop manager facilities. Vervolgens gestart om het nieuwe hoofdkantoor in Amsterdam van MEXX in te richten en te beheren. Binnen MEXX doorgegroeid als verantwoordelijke voor het totale Facility Management in Nederland en als Europees Travel Manager. Na een sabbatical terug gekomen op de arbeidsmarkt en bij AkzoNobel gestart als verantwoordelijke voor de kantooromgeving op de grootste productiesite van AkzoNobel in Sassenheim. Mijn huidige positie is Facility Manager Corporate Office voor HEINEKEN International BV. Nu meer dan 2,5 jaar actief binnen deze rol en daarbij verantwoordelijk voor de totale facilitaire organisatie van de kantooromgeving en de Heineken Experience in Amsterdam. Dit is 23.000 m2 kantooromgeving met 1300 werkplekken en 10.000 m2 Experience met 1.1 miljoen bezoekers in 2017. De grootste projecten binnen mijn huidige verantwoordelijkheid zijn het introduceren van “The Heineken New Way of Working” met het werkplekconcept Universe. Tevens de optimalisatie van de Experience in co-productie met het team van de Experience. Het speerpunt is hier voornamelijk het optimaliseren van de logisitieke lijnen om het groot aantal bezoekers goed te kunnen faciliteren. Al met al genoeg uitdaging om te kijken naar nieuwe mogelijkheden en nieuwe technologieen om zowel in een kantooromgeving als in een experience omgeving te implementeren.

 
Rick Steinmann

Rick Steinmann

Rick Steinmann is partner bij Hospitality Group. Zijn primaire aandachtsgebied is het ontwikkelen, implementeren en vooral ook borgen van huisvestings- en gebruiksconcepten voor kantoren, onderwijs- en zorginstellingen.

 
Thomas Thunnissen

Thomas Thunnissen

Projectmanager Innovatie bij Heijmans. Bij Heijmans is Thomas verantwoordelijk voor het BeSense project en heeft daaraan vanaf de start meegewerkt.

 
Wendy Smit

Wendy Smit

Organisatie & Talent (HR) bij MKB Brandstof.

 

Waarom u het niet mag missen:

  • De nieuwste inzichten
  • Inspirerende oplossingen
  • Best practices
  • Uitdagende opdrachten

Verken samen met experts de trends, toepassingen en kansen die technologie u als facility-professional biedt.

Vakmedianet gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie over het gebruik van cookies.
Warning: Unknown: open(/home/admin/domains/tmp/sess_j38aa53jmp5q630dgn84kaf7a0, O_RDWR) failed: No space left on device (28) in Unknown on line 0 Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/home/admin/domains/tmp) in Unknown on line 0