Sprekers

Jorus Everaerd

Jorus Everaerd

Trendwatcher

 
Rick Steinmann

Rick Steinmann

Rick Steinmann is partner bij Hospitality Group. Zijn primaire aandachtsgebied is het ontwikkelen, implementeren en vooral ook borgen van huisvestings- en gebruiksconcepten voor kantoren, onderwijs- en zorginstellingen.

 
 Richard Kuijpers

Richard Kuijpers

Eigenaar/directeur Smartrobot.Solutions

 
Colin Cleeren

Colin Cleeren

Colin Cleeren studeerde facility management en organisatiewetenschappen. Na ruim tien jaar actief te zijn geweest als consultant en manager op het vlak van organisatieverandering, facility management, duurzaamheid en Het Nieuwe Werken, besloot hij in 2015 het vitaliteitsbureau VitalFacts te starten. VitalFacts helpt organisaties om meer energieke en meer productieve medewerkers te krijgen door aandacht te hebben voor vitaliteit in de meeste brede zin van het woord. Door een slimme combinatie van de nieuwste technologie, advies en coaching heeft de organisatie meer energie, tevredenheid en minder ziekteverzuim bij haar klanten gerealiseerd. Opdrachtgevers zijn onder andere Pink Roccade, Rabobank, Gemeente Arnhem en Achmea

 
Thomas Thunnissen

Thomas Thunnissen

Projectmanager Innovatie bij Heijmans

 
Vakmedianet gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie over het gebruik van cookies.